Godina Z2G2


Zgjidhja planimetrike e ndërtesave është konceptuar me dy-tre apartamente në kat, hapësira e shkallës dhe e ashensorit është e ndricuar dhe e ventiluar nga vetrata të larta.

Në një kat banimi kemi kombinime të ndryshme të apartamenteve të tipit 1+1, 2+1 dhe 3+1, me sipërfaqe 76.5m², 125.8m² dhe 155.1m².
Kati nënçati është konceptuar si një apartament i tipit Atiko, me sipërfaqe 215m² ku pjesëmarrja e peizazhit është mjaft e pranishme.
Organizimi planimetrik i apartamenteve është  shumë funksional me ndarje të zonave të ditës dhe të natës. Tualetet janë pothuajse të gjitha me ndricim dhe ventilim natyral, ambienti i lavanterisë është konceptuar vecantë nga tualetet.Elementet e interiorit janë të cilësisë së lartë dhe stilit bashkëkohor.

 

 

 

 

 

 

 

  • Për një termoizolim shumë të mirë të ambienteve , muret e jashtme janë të veshur me Sistem Kapotë.
  • Në apartamente është shtruar rrjeti i tubacioneve të nevojshme për sistemin qëndror te kondicionimit.
  • Sistemi hidraulik i përdorur është i tipit me tre shtresa “ Multilayer”, tipi PEX_AL_PEX, dhe është konceptuar me kolektor të vecantë për çdo tualet.
  • Vetratat e përdorura janë prodhim gjerman të tipit plastik “K B E”, të kompletuara me xhama dopjo termik me hapësirë 24 mm.

 

 

 

 

 

Planimetria e Katit Përdhe

Planimetria e Katit të Parë

 

Planimetria e Katit të Dytë

 

Planimetria e Katit nënçati + Planimetria e Parkimeve

 

Vendndodhja

Plani-i-vendosjes-Godina-Z2G2

 


Të gjitha te drejtat te rezervuara.

.

.

Created by Creativeidea.info