Përshkrimi i Projektit

Kompleksi rezidencial  “Sunrise Residence”, me vila e apartamente, ndodhet 100 m nga TEG.

Kompleksi ka apartamente 1+1, 2+1, 3+1, Apartamente Atiko në godina tre katëshe;
 vila me sipërfaqe 310 m² dhe disa vila me sipërfaqe 366 m², 390 m², 463 m², 575 m² .

Kompleksi ka:

  • Recepsion 24 orë
  • Monitorim me kamera të gjithë rrethimit
  • Pishinë e hapur
  • Palestër
  • Parukeri
  • Bar Kafe
  • Fushë basketbolli dhe tenisi
  • Pedonale për shëtitje, 700 ml, që rrethon kompleksin
  • Parqe të gjelbëruar në shërbim të përbashkët

Punimet janë shumë cilësore, çdo detaj është zbatuar me përkushtim dhe profesionalizëm.

“Sunrise Residence”,

Një Rezidence vilash dhe apartamentesh në mes të qetësisë dhe gjelbërimit.

Jeto Tiranën Ndryshe!

Të gjitha te drejtat te rezervuara.

.

.

Created by Creativeidea.info