Rreth Nesh

Projekte të përfunduara

1Në vitin 1995 – 1999, janë ndërtuar rreth 80 apartamente
në ndërtesa me 5 – 7 kate.

Në vitin 2003, përfundoi ndërtimi i dy kullave 14 katëshe “EGT-Twins” në Durrës, Rruga Taulantia, me ambiente banimi dhe komerciale.

 

 

 

2Në vitin 2003, përfundoi ndërtimi i godinës 15 katëshe me ambiente rezidenciale dhe komerciale “EGT-Tower”,
e cila ndodhet në Tiranë, Rruga Abdyl Frashëri (pranë Presidencës).

 

 

 

 

3Në vitin 2007, përfundoi ndërtimi i godinës 12 katëshe
“EGT-Business Center”, në qendër të qytetit të Durrësit, tek sheshi “Liria”,

 

 

 

 

4Në vitin 2008, përfundoi ndërtimi i godinës 15 katëshe “FLY”,
e cila ndodhet në Durrës, Rruga Tregtare.

 

 

 

 

 

5Në vitin 2010 përfundoi ndërtimi i një kompleksi rezidencial “EGT-Residence Selite” , I cili ndodhet pranë Liqenit Artificial. Kompleksi është i përberë nga ndërtesa 4-5 katëshe me hapësira të mjaftueshme për përdorim rezidencial, shoqëror dhe tregtar.

 

 

 

Partnerët ndër vite

  • Studio Konstruktive : “TREMA Engineering 2”, Ing. I.TREBICKA
  • Studio Konstruktive:  Ing. H. Kokona
  • Studio Arkitekture:    “Studio V.B.”,  Ark. V.BREGU
  • Studio Arkitekture:    “ENIGMA-K”,   Ark. K. KOLANECI
  • Studio Ligjore:          Av. A. NINI
  • Studio Konsultimi Financiare, “Gjini Consulting” – T. Gjini
  • Studio Marketingu dhe Planifikim Urban: “Ikubinfo” – R. Sherko

 

Projekt në ndërtim

projeki-ne-ndertim

Shoqëria po punon në ndërtimin e kompleksit rezidencial “Sunrise Residence”,
që ndodhet shumë pranë TEG, me vila dhe apartamente në godina tre katëshe.
Jeto Tiranën Ndryshe !

 

Stafi

 Drejtues Teknik Ing. Zamira Mustafaraj
 Drejtues Projekti Ing. Pranvera Mero
 Ing. Zbatimi Klodian Aliaj
 Ing. Topograf Mirela Zhupa
 Ing. Ndërtimi Dode Marku
 Ing. Hidroteknik Fatmir Duka
 Teknik Ndërtimi Kadri Cupi
 Arkitekte Saimira Mitrushi
 Drejtor Ekonomik Përparim Dervishi
 Drejtuese e Dep. Financës Ilva Thanasi
 Financier Arban Xheja
 Marketing Ilirjan Metaj
 Marketing Erind Hodaj
 Koordinator Ejona Sheshi
 Koordinator Arben Reka

Të gjitha te drejtat te rezervuara.

.

.

Created by Creativeidea.info