Vila Z2V4

Sip. Ndërtimi    463 m²
Sip. Parcele   255 m²
Sip. Tarrace     83 m²
Sip. Verande      38 m²

Zgjidhja arkitektonike e vilave të tipeve të vecanta thekson elementët e arkitekturës së perdorur në të gjithë kompleksin.

Elementi arkitektonik i çatisë është më dominat.

Trarët në dukje janë një vecori tjetër e këtyre vilave, të cilët shprehin transparencën konstruktive të objektit.

Prezenca e vetratave të mëdha dhe të shumta në të gjithë fasadën është një tipar tjetër i arkitekturës mesdhetare.

Hapësirat funksionale janë të mirëorganizuara dhe të konsiderueshme në krahasim me vilat tip, duke krijuar mundësi edhe për një ambient të dytë ndenjie dhe ngrënie, ambient për palestër dhe për garderobë stinore.

Hapësirat funksionale janë të mirëorganizuar si dhe me sipërfaqe më të madhe se vilat tip.

 Kati -1: ambient ndenjie, ambient ngrënie, ambinet gatimi, fitness, tualet, lavanteri dhe garderobë.
 Kati përdhe: ambient ndenjie, ambient ngrënie, ambinet gatimi, 2 poste parkimi,tualet, verandë.
 Kati i parë: dhoma bashkëshortore, me tualet dhe garderobë personale, dy dhoma të tjera gjumi me tualet në secilën dhomë.
 Kati nëncati:  ka një studio e cila komunikon me verandat tarracë.

 

Një vëmendje e vecantë i është kushtuar çdo detaji teknik:

  • Hidroizolimi i vilave ka si element thelbësor detajin e drenazhit që shoqëron gjithë perimetrin e vilës, të izoluar fillimisht me materiale bashkëkohore duke filluar nga themeli e deri në sipërfaqe.
  • Muret e jashtëm janë të veshur me Sistem kapotë për një termoizolim shumë të mirë të ambienteve.
  • Impianti HVAC ( Heating, Ventilation & Air Condition) është zgjedhur i markës DAIKIN, lider ne treg për paisjet e kondicionimit. Panelet diellore janë të integruara në këtë sistem.
  • Vetratat janë prodhim gjerman të tipit plastik “K B E ” , të kompletuara me xhama dopjo termik, me hapësirë 24mm, të cilët sigurojnë termoizolim 49 % më të mirë se sistemet e mëparshme, sigurojnë izolim akustik 90% dhe materiali përbërës ndikon ne vetëshuarjen e zjarrit.
  • Elementët e interiorit janë të cilësisë së lartë dhe stilit bashkëkohor.

Të gjitha te drejtat te rezervuara.

.

.

Created by Creativeidea.info